Snart 18

Den siste uka har egentlig ikke vært så fin, så jeg har ikke blogget så mye. Det skjedde noe kjipt forrige lørdag så har vært ganske så langt nede. I tillegg fikk jeg en ganske kjip beskjed i dag. Hadde endelig hatt en okay dag, men så fikk jeg den beskjeden og den ødela alt igjen. Kan eventuelt skrive om det i morgen eller en annen dag.

 

Endelig snart 18!

På mandag blir jeg 18 år gammel, og personlig trodde jeg aldri den dagen skulle komme. På de siste fire årene har jeg hatt xx antall selvmordsforsøk og jeg har nesten klart det en del av gangene. TW: For tre år siden i morgen (2.des.2014) fant mamma meg hengende i klesskapet. Hun måtte hekte meg ned for å så slå liv i meg igjen. Det var to dager før 15 årsdagen min. Dette var ikke mitt første forsøk på å ta mitt eget liv, og langt fra det siste. Men det er ikke dette jeg vil snakke om nå.

Jeg vil snakke om hvor glad jeg tror både jeg og alle rundt meg er for at jeg fortsatt lever. For det er ikke en selvfølge at jeg lever nå. For meg så blir 18 årsdagen min et symbol på at jeg har overlevd og kommet meg sterkere ut av sykdommen. Jeg er sterkere enn noen gang, og dagen jeg aldri trodde skulle komme, er om to dager. Jeg har siden barneskolen (6.klasse) sagt til lærere og venner; «Jeg kommer til å ende opp i en kiste før jeg blir 18». Ingen gjorde noe, de bare lo det bort, men de hadde jo rett da. Jeg lever jo fortsatt. Egentlig veldig dårlig at ingen tok meg seriøst, men folk er vel ikke vant til at en 10/11 åring vil dø…

Men ihvertfall, det er ikke sånn at jeg egentlig gleder meg noe spesielt til å bli 18. Eneste jeg skal på mandag er å dra i banken for å bytte bank, skaffe nytt kort som jeg kan bruke på nett og skaffe bank id. Kan endelig gjøre det selv. Har vært ganske vanskelig før med tanke på at foreldrene mine bor tre timer unna. Noe annet jeg gleder meg til er at jeg kan kjøpe alkohol. Noe mer enn det er det vel ikke å glede seg til. Eller vent, gleder meg til å få gaver og penger. Hehe. Håper det blir en fin dag da, selv om jeg ikke egentlig tror at det blir en så bra dag.

 

Håper dere får en fin kveld videre.

-Viel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no